Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För ensamma själar



Det kan dröja innan
man finner sina fränder
sin själsfrände

men den stora själen


finns för var och en
beständigt att söka


Just på den plats
där öknen breder ut sig

reser sig en stege




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 383 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-12-10 10:49



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för ord som lyser och ger hopp.
2009-12-12

    ej medlem längre
En storslagen och vacker tanke. Kommer naturligtvis att tänka på Jakob stege.
2009-12-12

  Maiah VIP
vacker poesi
2009-12-12

  oMareld
håller med personen här nere
:)

Mkt bra skrivet
2009-12-12

    ej medlem längre
ja.
2009-12-10

    Jnåt
att man ska bege sig till öknen för att komma fram till stegen, det kräver mod och tillit, men belöningen är värd alla besvär och mödor.
2009-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth