Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
promenaden Från min tröskel till din, på andra sidan storstaden .


Du har målat regnbågen på väggen sockertopp

Cirkusdamen under min låga säng byter om till rött,
Hennes sång regn lyfter mina lakan till höjdernas höjd,
Mot destination ingen alls vågar jag promenera för alltid .

Bakom stadens rödljus vattnar jag mina tygklädda fötter med färg fantasi,
maskeraden festar loss från min topp till tå,
jag väljer att inte stiga på, Bål och fyllekramar omger mig mest hela tiden i villket fall .

Din super mario borg till fasad, växer med oss, intill bensinmacken med rysk brytning .
På låtsas tänker jag att ditt fönster kommer välkommna, kanske omfanmna .
Fingrar på portkodslås efter klockan nio, tänk att vi talar läpp mot läpp ikväll darling .

Känslan nöjesfält fyller din trappuppgång, faller du faller jag, nynna våran sång när Vi går,
Snöblandat regn utanför ditt fönster, televisionen ljuder brevid en tavla målad av människan i himlen,
Du har målat regnbågen på väggen sockertopp, bered din väg för oss, oss.




Fri vers av Lazerpistol
Läst 459 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-12 11:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol