Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oframtiden.

Ensam finner aldrig något förtjusande
Påväg en till bit bort, din verkan i absolut.




Fri vers av Lazerpistol
Läst 300 gånger
Publicerad 2015-12-06 04:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol