Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alltid och tidens tid blir det så att du inte är så .


Sällsyntskomponerad .


Sällsyntskomponerade mardrömmar
Som jag gärna lever omkring och inuti,
Där Föddes du och missplacerades .




Fri vers av Lazerpistol
Läst 410 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-30 23:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol