Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det sägs inget mer nu .


Radiotystnad omkring .


En text om att stå stilla
under en Februarinatt i mars,
Mina ränder har vandrat ur .




Fri vers av Lazerpistol
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-07 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol