Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Well, fortfarande tydligen.


Någon sade att ingen historia berättas igen .

Igen så var du finast och håller
Händer som aldrig förr, kanske mina.

Handvoltsprinsessan får du heta den här gången, kärt barn har tydligen många namn.

Du som alltid lyser och kastar Dina gestikulationer omkring, det är dem jag bevarar i min ficka, och får min klocka ticka långsamt igen.

Handvoltsprinsessan, du bara viftar
Och förtrollar precis jämt, känner dig igen nu ju.

Och det är nu du ska Hålla i mina händer,
Det är nu du ska omfamna min sidor igen igen igen och hela tiden..




Fri vers av Lazerpistol
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-08-30 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lazerpistol
Lazerpistol