Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I sinnenas fångeskap




tar världen slut
där sinnena inte förmår

uppfatta mer






Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-12 13:53



Bookmark and Share


    Prasadacarin Busk
Gillar starkt hur du skippat frågetecknet! Förhöjer texten oerhört. =)
2009-12-13

  Fredrik P. VIP
ja, eftersom fysikerna
tror på 13 eller fler
dimensioner, får vi
väl ändå hålla tillgoda
med vad vi uppfattar.
2009-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth