Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min bästa vän och största fiende


Doft av förbjuden frukt

Så stapplande svårt
ondskefullt hårt

att vara obefintlighet
i din hemlighet

vistas i periferin
utan heroin

är stapplande svårt
svindlande hårt

Förbjuden frukt
jag känner dess lukt

befrielsens stund
i djävulens samfund

blir besulen
och befriande sluten

Är en gång såld själ
alltid en såld själ?

Vad fan är det, du så desperat
önskar av mig, är det uppenbart?




Fri vers av Poppin
Läst 306 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin