Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fördommar?


jag jag jag, underbara jag! :)

Jag vill ha
friheten att
förstora mina läppar
raka mina armhålor
raka mina ben
raka mitt kön
jag vill ha friheten att
bära mina Gucci-klackar
och D&G-solisar
utan att bli kallad
ytlig eller sexsymbol!

Jag vill svänga
med mina höfter
för att egga dig
jag vill vara en
erotisk fläkt
utan att du
höjer på ögonbrynen

Jag vill gå i säng
med vem jag vill
när fan jag vill
och
jag fejkar orgasm
om jag känner för det!

Jag är är inte lagom
kommer inte
bli lagom heller.
Min garderob
är min kappsäck
med guldpengar
kläderna är min konst
stör det dig?
Är det ok att
köpa en tavla
för 100.000?
min konst är min konst!

Mina ben, mina läppar
mina armohålor är
just DET, mina!!
Låt mig då göra
vad jag vill med
mig själv utan
dina föraktfulla
ögon som synar
mig ondskefullt.

Varje måltid i livet
är inte god
inte varje sexakt häller
så varför inte
fejka en orgasm nu
och då, om jag
anser att han
är värd det.
Om jag är ett ytligt luder
i dina ögon
låt mig då vara det
för vet du
du känner inte mig
du har endast förmågan
att se min yta
du känner mig inte
och inte heller
är du intresserad
av att lära känna
mitt djup.

Mina ögon speglar inte
glädje och lycka
varje jävla dag
och min självkänsla
är inte på topp varje
minut.
Och ja, jag har
snortat knark
och jag har varit missnöjd
med mina lår då och då
jag har knullat en kille
som jag ångrar djupt
men vet du va, jag
kom liksom inte till
planteten för att
vara Jesus
Jag är människa, med fel
och brister, sår, ärr
misstag och misslyckanden
.
Du känner mig
inte, och vet du
oavsett vad du
tycker och tänker
om mig så är den
underbara sanningen
den, att jag Älskar
mitt liv!
De är inte min yta som gör
mig lycklig, utan friheten att
vara JAG!




Fri vers av Poppin
Läst 362 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-05-28 12:27



Bookmark and Share


  panikglädje
Häller stavas med e.
2009-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin