Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min största, första och enda kärlek.. älskar dig, då, nu, sedan, in i oändligheten.. där du är nu..


0768416708

0768416708
kommer kanske för alltid att stå i min telefonbok.
Fast jag vet att du aldrig kommer kunna svara
när jag ringer någonsin igen.
Och aldrig någonsin kommer
det vara ditt namn på displayen
när det ringer på min mobil.

Mina ögon tåras
fäller en tår,två, tre,
fyra, fem, sex, sju..
sakta rinner de ner
men ingen av dem
kan föra dig tillbaka hit.

Saknaden av dig
ekar forfarande
undrar om det alltid ska vara så?
Jag vill att du ska veta
att när jag inte vill
så gör jag det för dig.
Jag vet att du
från din himmel ler,
det är som du önskar,
Visst!
Och jag vill att du ska
veta att jag faktiskt
på riktigt
gör de bästa jag
bara förmår och kan!

Fan vad jag önskar att du
var här!

För mig är du allt
vad kärlek kan vara
allt vad kärlek är
och någonsin kan bli

Jag är lycklig
för att du var den jag
fick ge mitt hjärta
min själ, mitt allt!

Men att du är borta
även då jag vet
att du är fri
är jag så jävla olycklig
för att jag
står ensam kvar.

Jag önskar dig tillbaka
fan vad jag önskar dig tillbaka
0768416708
fuck vad jag önskar att du
kunde svara




Fri vers av Poppin
Läst 353 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-03-04 22:29



Bookmark and Share


  emms
igenkännande.. bra skrivet
2010-03-05

  Bagan
tydligt men ändå så dynamiskt, många dimensioner. tänker på dig söte.
2010-03-04

  kråkan VIP
gråter en skvätt..snyft..
2010-03-04

  Trädflickan
Så fint skrivet.
Så sorgligt att vara den som står ensam kvar.
2010-03-04

  LovisaCecilia
Aj, träffar rakt i hjärtat. Kram på dig.
2010-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Poppin
Poppin