Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad

nedlagt magasin
norr-ort
undan-
gömd

från trängsel och
beskattning

ditt hår det doftar av samma hav
som då
väggarna skakar
taket rasar
ner i vår ravin

en glödlampa svajar i luften
hänger ned
som halsen min

i en rad
av självutnämnda profeter
står hon med ljuset
och kommer
till mitt försvar.
Jag är jagad av
den här stan




Fri vers (Fri form) av manipulerade_mongon
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-13 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon