Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
han kom han såg han segrade


fryspunkt

en vattenspegel ligger som ett täcke över mina avverkade riddare i sina rustningar. de glänser. som polerade. runt om byggs en mur av gammal torv som blivit över och mellan dessa varma kuddar ska de få vila. ser du? här gick en människa förbi en gång men det var längesedan nu. han höll fågeln i sina kupade händer lyfte dem mot himlen och så flög den. sedan gick han fast det var tänkt att han skulle bäddas ner bland de andra. han besegrade min natur. en decemberdag. notera klockslaget.




Fri vers av miraklet
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-14 19:01



Bookmark and Share


  aol
bara så vackert du kan,
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

miraklet
miraklet