Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utgrävning

 

Bränner vid maten
för att slippa förtäras av
det där som annars tränger sig på
om inte tankarna är
upptagna.

Mitt i skrubbandet finner jag
lämningarna efter
det folk som bodde före,
något att utforska,
skaffa klippkort på
eller klippdockor
av en annan familj,
en snart lemlästad kärna
bakom frysen.

Det måste vara minst tre
familjer tillbaka
som levde där
innan jag kom
med mina händer
kupade.

 

 

 

 

 




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 19:39



Bookmark and Share


  Anna*
Talande! Har nyss varit där och gjort det då jag kom med mina händer kupade! Tack!
2009-12-16

  Catharina Edin VIP
Intressant text, med fina ordvändningar!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke