Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ibalnd känss allt bara skit.. ja det är ju som det är.. men det finns ljusglimtar med.. äve om det kanske inte märks


Klagande

Nu känns det
som om jag håller på att sprika
jag måste klaga
och det är nu!

vi börjar med mig:
aj min rygg
aj mitt ben
aj mitt huvud
aj aj aj
och jävla förkylning och halsont
+ känslomässigt upp och ner

sen går vi till rummet som jag sitter i:
Obekväm stol
kall luft
tråkig färg
tråkigt liv
ensamt

och staden jag bor i:
Äckliga människor
i äckliga hus
med äckliga djur
och äckligt allt
motbjudande lever dom sina liv
fastän de igentligen bara är maskiner
männskliga äckliga äckel-maskiner
som lever äckligt för att alla andra
säger äckligt till dom att dom sak göra det
det är helt enkelt äckligt
må finnas folk som inte är jätte äckliga
men dom syns inte
för dom gömmer sig.. som mig

och världen: se ovan




Övriga genrer av Sofie.P
Läst 370 gånger
Publicerad 2005-10-23 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofie.P
Sofie.P