Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tröttnar alldrig på hoppet och kampen i allt vi gör.. Varje dag


Om man nu tycker att världen är sjuk!

Jag försöker leva
När andra försöker dö

Jag försöker hitta en mening
När andra låter meningen dö

Jag försöker bygga hopp
När andra fått hoppet att dö



Jag vill bara att världen ska veta
Jag tänker alldrig lägga mig ner
För att låta makten trampa på mig
Jag tänker alldrig dö inombords
För att samhället ska fortsätta vara som det är

Jag lovar och svär
Tills stunden då jag dör
Ska jag göra varje sekund till en kamp
En kamp mot vad världen håller på att bli





Fri vers av Sofie.P
Läst 334 gånger
Publicerad 2006-08-11 09:43



Bookmark and Share


  Emanuel H
Go girl! En kamptext som behövs
2006-08-11

    mellanmål
Du vet att du kan ändra direkt i dikten? Under mina texter --> ändra --> spara. Så slipper du ha ändringar som kommentar. Lycka till!
2006-08-11

    ej medlem längre
Förstod det. Men varför ändrar du inte dikten istället? :)

Och du - lycka till!
2006-08-11

  Sofie.P
Till stunden då jag dör
ska där stå
/ sofie.p
2006-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Sofie.P
Sofie.P