Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums sista utpost



Där - i utkanten av det Stora Svarta.
Är vi - är Jorden.
Som en utspilld mjölkdroppe i macrovärlden..
Kanske bara en smolkig bakteriekultur som
lätt sopas bort med ett snärtigt slag av
Guds ordningssamma hand...

Vad vet jag?




Fri vers av Stardust VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2009-12-29 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP