Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tvivel


en stark tråd
tvinnas genom liv

också en krydda




Övriga genrer (Aforism) av Rachel Roth
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-16 23:18



Bookmark and Share


  aol
snyggt virkat
2009-12-17

  Michaela Dutius
En tråd som är förunderligt stark med tanke på hur lätt den brister
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth