Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röven ruskar

riven fjäskar iver öser
röven ruskar är väl fisen


så får vag loj
få sår lag voj
sju unga flockiga grisar


sä hör går grisarna
garderob, där är små vättar och andra grå

fa sar jag log
sa far jag nog
att grina svinolles musa




Fri vers av prima donna
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-17 22:32



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Här gillar jag hur du likt ett eget språk leker med betydelserna ut i varenda vrå...! Skall det vara svamligt kan det lika gärna svamla om sig mer än ett varv!! Och rytmen följer du skönt exakt.
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

prima donna