Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig!


Att veta är en sjukdom.
Att se är en sjukdom.
Att höra är en sjukdom.
Att såra är en sjukdom.
Att älska är en sjukdom.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 601 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-12-17 10:21



Bookmark and Share


  coleve
Sant...jag håller med omareld. Sjukdom=negativt men det beror ju på hur man tolkar ordet sjukdom. Men det verkar rimligt det du skrivit och jag kan inte göra annat än att hålla med(:
2010-02-08

  stenen/ Yv Ericsson
själv hade jag valt ordet "ynnest" (om det stavas så..) istället för sjukdom.

men din dikt är en, nej inte sjukdom, den är kanon:)
2009-12-19

    FinnRaggarn
Att leva är en älskande ..........
2009-12-19

  peter markurth
hmm
2009-12-19

  Gunnar Hilén VIP
Låter häftigt MEN...! Nej tänker jag. Sjukdom är dödens släkting på jorden...kärlek medicinen. Ibland biter den...
2009-12-19

  Ronny Berk
rubriken som en uppmaning; texten mera som ett filosofiskt sökande...
2009-12-17

  oMareld
aaaah. för mig, sjukdom = negativt
För mig är älska det bästa som finns......
Dock kan man ju analysera ordet "sjukdom"...... beroende, missbruk...... osv

Du har nog rätt! Bra :)
2009-12-17

  Quasimodo
Det här känns inte för mig som en sjukdom utan mer som en stark närvaro och medvetenhet, men det är ju både smärta och en kamp att vara med !!
2009-12-17

  Mr Lindemann VIP
Ja, så är livet en sjukdom där prognosen blir att man dör till slut!
2009-12-17

  blaite
Precis. skitbra
2009-12-17

  Uppfångad
Sjukligt sant
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson