Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snö ormar

Vindarna silar fram snö ormar på vägarna.

Slingrande tar dom sig fram åt alla håll

Snödrivorna om sidorna stoppar dem från att ta sig ur kurs

Granarna vakar lugnt ovanför med snö i drivor

Så att dom skall få vägvisning fram

Månen och stjärnorna lyser upp snön i ett glittrande skimmer

Där leker snö ormarna jaga svansen med varandra i en glittrande dans.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 256 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-17 22:29



Bookmark and Share


  oMareld
wow, snö ormar. När jag såg titeln tänkte jag inte alls på vad det var du menade!
Det var ju genialt ;) Bra!
2009-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson