Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmar


Lager utav snö blir till is

det är vetenskapens bevis



Jag tror att snö blir till kristaller

Små delar utav våra tankar och drömmar

Som ligger och väntar på att vi ska nå dess mål


Om vi finner andra drömmar så smälter dom gamla bort

Som ett kretslopp blir dom till ånga och finns där djupt inom oss



Djup ned i våra hjärtan.




Fri vers av Sofia Hansson
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-17 22:37



Bookmark and Share


  oMareld
Mycket bra :)
och sant

Tror på samma
2009-12-20

  Rosen VIP
Snö blir till kristaller...
dina ord bildar för känslan en mening...
målande i tanken...
tycker om!
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Sofia Hansson
Sofia Hansson