Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Däri igen

.

Har trampat snett
ramlat ner i ätstörningshålet

svårt ta sig upp

ingen som förstår
när jag försöker förklara

det är inte bara....




Fri vers av Mejja
Läst 596 gånger
Publicerad 2005-10-23 23:08



Bookmark and Share


    carimba
ännu en jättestark och fin text i sin korthet. Det är svårt för oss runt omkring att förstå, och det är nog också svårt att förklara. Det kan du bara göra när du helt och fullt förstår själv, motsägelsefullt nog så behövs inte förklaringarna längre när den egna insikten kommer, för med den kommer styrkan att ta sig ur..
2005-10-26

  Rachel Roth
nej, så lätt är det inte som bara....men däremot inte omöjligt, med rätt stöd och hjälp!
2005-10-24

  Jojo
Nej, just det. Det är inte bara... Så bra formulerad dikt om ett så missförstått problem. Tack för att jag fick ta del av denna!
2005-10-24

  frig
tråkig dikt att läsa
eller missförstå mig rätt, den är snyggt skriven
men innebörden är jobbig

har tänkt mycket på det där med orsaken till sånt beteende, jag tänker att för mycket folk lägger för stort fokus på att idealen är orsaken och qtt man glömmer bort att fundera på vad som faktiskt döljer sig bakom ett sånt självdestruktivt beteende, kanske är det något liknande du menar?
2005-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Mejja