Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du bultar inuti


Det bultar
avlägset
djupt inuti
en känsla som
både fängslar
och sätter fri
en avlägsen ton
spänner en sträng
där erogena zoner
möts i refräng

Det bultar
det pulserar
det kittlar
det vibrerar
i din frånvaro
bultar ändå
en närvaro
blodet runt i min
eftergivna kropp
som alltid minns
att din också finns
så nära att det känns
just där smekningar
eskalerar och bränns




Fri vers av SeXara
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-19 20:31



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
oAAHHH JIPPPIII VILKEN ÅTRÅ !
2009-12-25
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara