Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LÅTTEXT


Den ensamma vargen

Du härliga sol, du underbara sol
Som råder över värme och kyla
Kan du höra mig? Kan du höra mig?
Den ensamma vargen yla

Du härliga sol, du underbara sol
Som tinar det kallaste hjärta
Gå inte ner. Stanna kvar
Och lindra min tärande smärta

Du härliga sol, du underbara sol
Som lyser in i skrymslen och vrår
Lys på mig. Värm mig 
Läk mina sår




Fri vers av R Peiper VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-19 20:59



Bookmark and Share


  Lia-Lej
Ja, nu är den snart på gång igen, solen den värmande och tröstande och hoppingivande
2009-12-30

    sunnanvind
En önskan väl värd att besvaras!
2009-12-19

  Blåbäret
som en bön jag gärna instämmer i
mer värme behövs...
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

R Peiper VIP