Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minuten 1

Att kärlekens nyck donera.
Ett förnuftigt hjärta kremera.
En blick, ett ord att på en dröm få skapa.
Sluter ögonen och livets sköra trådar kapa.
Blint försvinna i djupet av ett hjärta.
Spikas upp på ett kors utav smärta.
Martyr för sin narcissism, skakta tyna bort.
Levande död, vandrar jag här inom kort




Fri vers av Melt
Läst 270 gånger
Publicerad 2005-10-24 02:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melt
Melt