Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Taskig flicka...


Kärleks krank

I ditt nyktra tillstånd är du underbar.
Men när tisdags kvällen kommer, mitt hjärta du tar.
Du får mig att bli obetydlig, ingen alls.
För att sedan kapa mitt hjärtas hals.
I början var du mitt allt, i varmt som kallt.
Men på lderns höst, finner jag ingen tröst.
Vi har växt ifrån varandra, orkar inte höra dig onyktert klandra.
Men när du gör så här, får du mina tankar att hamna i misär.
Din såkallade kärlek får mig att förbrylla.
Du är tillräckligt gammal för att inte alkoholen skylla.
I drömmarna var du det bästa för mig, men när verkligheten visade sig, led jag av svåra samvetskval, och min kärleks ängel visade sig vara letal.




Fri vers av Melt
Läst 297 gånger
Publicerad 2005-10-24 02:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melt
Melt