Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

April månad av dig jag vuxit och av dig jag lärt det som läras kan.
Nu kommer Maj med värme och kärlek i surrealistiska situationer.
Hoppas att dagar går sakta och jag vaknar med dig på morgon.
Med penna i hand och papper i knä sittandes i park och lusta.
Längta efter det som saknas och drömma om det som komma skall.
Ögon trötta efter gårdagens eskapader och mjuka vindar smeka kinder.
Tankar långt upp i det blå och fötter vandrar så långt dem kan gå.
Vän med dig jag är och vårens känslor närmar med kaffe i hand.
Blickar fångas och ger utlopp i värme i kropp och konversationer.
Vaknar morgon gryr och dagg på blomman vacker.
Sjungandes om dig det finaste jag känner hand i hand.
Ensam till gryningen sedan blunda och vakna lycklig.
Dårar vi två om detta tar slut i andras andetag när natten nalkas.
Viskar hemlighten mot stjärnorna och kyla omger svaga.
Hjärtat trånar medan kroppen faller och du lever.




Fri vers av Melt
Läst 260 gånger
Publicerad 2007-04-29 13:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melt
Melt