Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord utan åror


Det finns så många tankar
som gör sig sorgset stumma
det finns så många känslor
som göms av rädsla för att
upplevas som barnsligt dumma
därför dväljs dem i bottenlösa hav
på drift under disiga vattenytor
utan varken åror eller nav




Fri vers av SeXara
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-19 21:33



Bookmark and Share


  PPQ
briljant....
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara