Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Depraverad galenskap,,


En grotesk orgie


Hennes nagel, den längsta
utav sju
de andra finns inte, stumpar av
ärrade hudknölar som de är

den ristar sin kärlek, bisarr, ful, ganska
sjuk, prevers var det visst nån som sa,
djupt in i min rygg
och blodet sölar ner mina jeans

en hård örfil senare brusar leken
upp som ett blint raseri

klor och tänder, skrik och stänk

sadisten i henne brinner som ett
rasande djur mitt i natten, den lyser
vild ur pupiller nästan större än de
är svarta





Fri vers av Gawain
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-20 00:47



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra skriftat, kände ångestklon gripa tag,
2010-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Gawain
Gawain