Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ur tiden växer livslängtan fram

i längtan efter flykt
sitter du stilla och tryggt
i bonad och förvar

somnar in, tänker att,


jag kan inte bli
tio tusen tomma
svar
den som samlat,
den som alla dessa har

ett svammel inom dig
susar tätt
bland det triviala
om liv och om uppfyllelse
att liv kan vara och att utom det ovala
göra anspråk och föra talan

men drömmen är fantasilös
pretentiös och samvetslös


vaknar opp, tänker att,
här är för sent
jag hinner aldrig ifatt




Fri vers av ffredfr
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 06:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr