Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

svepta med varandra längs flod

slukade av vatten som rann
och så länge kring oss
flöt till slut glädje och kärlek
fram, viskningar från vuxna
för att inte höras,
jag älskar dig

tiden är förbruten
jag ser oss fortfarande
i kapplöpning på sena natten
glädjen och andningen mot
strupen, och fukten
vid vattnet, på cykeln
jag höll dig när vi grät




Fri vers av ffredfr
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-10 02:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr