Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag stukar foten

när jag förmår till så lite
vill jag inte säga för mycket
kamma ditt hantverk ytterligare




Fri vers av ffredfr
Läst 398 gånger
Publicerad 2010-03-27 19:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ffredfr