Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I dag

En tisdag
En trist dag
En viss dag

Galet en annan dag
En särskild dag

En kärleks dag
En månskens dag
En galens dag






Fri vers av backsippa
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa