Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Liv

Jag vill bara andas in skymningens milda drömmar
Smeks av dess bleka ljus
Se fåglarna som oroligt undrar, vad gör denna gäst här i detta hus

Sakta lägras livet till vila, nattens tystnad tassar försiktigt in
Inget liv glöms men med allt vill vi glömma, och förlåta

Jag vill bara bländas av solen
Se morgonen falla in i detta rum
Höra hur drömmarna kivas
Om inget och lite till




Fri vers av backsippa
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa