Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskning kom hem i natt

Bara du kom hem i natt
Lugna ner mig
Få min ångest att fly

Få mig upplösas
Få mig att dö

Jag gråter utan tårar
Jag hatar utan att döda
Jag vill inte detta

Jag vill bra detta
Beröras
Säg att du älskar mig
Bara mig





Fri vers av backsippa
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-21 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa