Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista Dagen

Människorna svajar i vinden
hungriga hökar vänta in tiden


Månen förkolnad, jorden sönderbränd
Atombombens tunga rök dra fram över svärtat land

Civilisationens sista dag håller på att tystna
livet har förlorat en ringa del

På Universums stjärnbeströdda äng
En planet har tystnat




Fri vers av backsippa
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-12-21 23:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

backsippa
backsippa