Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är bra på att vara mig

Jag är bra på att vara mig
Jag vet att jag aldrig vet
aldrig kan riktigt bestämma mig
Byter position efter predikant
Kontroverser uppstår i sidleds förflyttningarna
Föreställningar för en verklighetsbild
Men är den min?
Lever livet genom andras erfarenhet?
Borde måste.. ja vadå?
Stänga ute världen för ett tag
Den kommer ifatt tids nog




Fri vers av DoktorGlas
Läst 534 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-12-22 11:56



Bookmark and Share


  blaite
Skitbra måste ja säga. Gillar din stil
2010-05-06

    ej medlem längre
för detta läser jag som en främling.

det här är vad jag kallar en riktig text
jag hukar mig och bugar för dig..
2009-12-22
  > Nästa text
< Föregående

DoktorGlas
DoktorGlas