Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns mycket, en hel del är säkert fel

Ett liv är sådant, färgfläckar på en duk.
Detaljer och sammanhang bleknar bort med tiden,
man minns saker och ting fel.
Spelar det någon roll?

Känslan och erfarengeterna kommer med tiden målas på, målas över, målas om, till ett porträtt fullt av lyckliga och olyckliga stunder.

Man gifter sig med minnen, känslor och smaker,
som ett äkta par,
ibland älskar man och ibland så sörjer man
Och man tror sig känna sin gemål
Men detaljer och sammanhang försvinner

Jag minns mycket, en hel del är säkert fel
Det är faktiskt rätt gott




Fri vers av DoktorGlas
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorGlas
DoktorGlas