Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska komma ifatt er ikväll

Folk säger att det är vår och sommar,
men jag har fortfarande januari,
jag är fastfrusen mot vass metall
kylan är klibbig mot huden
Jag sväljer de billiga lögnerna,
om en tillfällig tidsresa
för ikväll ska jag supa ifatt mig,
till Juni, på en enda kväll!




Fri vers av DoktorGlas
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-29 18:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorGlas
DoktorGlas