Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En annan grej som skrev för ett tag sedan som jag hittade nu.


Vackra skor

Du tittar dig omkring för att vara säker
nu är du säker
du dansar ensam rundor i dammet
Du har gjort det ett tag
utan att vara säker
Så sluta dansa
musiken har tystnat för längesedan
enda ljudet som fortfarande hörs
kommer från dina vackra skor




Fri vers av DoktorGlas
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-05-08 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorGlas
DoktorGlas