Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte någon, något


New moon, different day


Du min spegelbild i jakten
efter heroinstinna skymningar
rosa lila och blått skuggar oss
ditt hjärta och min smärta

Tusenskönor dig fyller
fyller mig med häftiga svall
i en annan tid
gör du mig till allt

Leende mot himlens diamanter
reflekterar allt jag behöver och inget jag behöver
kliv ner, kliv fram
min vän




Fri vers av DoktorGlas
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-10-12 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

DoktorGlas
DoktorGlas