Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett byrålådsfynd.........


Näsmärke

Reste bort med oro och förväntan
inget där blev som jag drömde
omruskad men med fötterna ner
känns det skönt att vara hemma

Om jag har lämnat ett näsmärke
efter mig på rutan till din godisaffär
le då en liten smula när du ser det
ditt leende som förtrollar mig

Det är så bra som det är min vän
allt man önskar ska man inte få
för mycket godis ger ont i magen
så det är skönt att vara hemma

Jag kan inte leva på sockervadd
jag ville bara smaka en bit
du är nöjd med det liv du valt
jag är glad att vara hemma igen

Så låt oss vara vänner trots allt
med en liten biton av socker
ett stänk av längtan ibland
glädja oss åt värmen vi fann







Fri vers av desperado
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-04-10 13:17



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vilken skön dikt!!avslappnat ödmjukt varmt!!det som var gav glädje och rara minnen..applåder jättefint!!!
2010-04-13

    Louvisa
Förtrollande gott... eller?
Du förmedlar väl drömmarna som fick förbli drömmar...
2010-04-10
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado