Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar i natten


JAG SER

Jag ser upp mot himlen
den är grå och mulen

Inga stjärnor syns ikväll
men molnen bildar ett täcke

Som döljer himlen med dess
klara stjärnor, för oss som nu
vandrar här på jorden

Jag vet att Du finns, ser mig
jag skriver ditt namn i mitt hjärta

Du, ja just Du är min räddande
hand i livet, utan Dig, hade jag
inget varit




anits 22 december 2009





Fri vers av anits VIP
Läst 1576 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-22 23:56



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Varmt, i kylan.
2009-12-23

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=0Y8BQkKkP30

2009-12-23

  Larz Gustafsson VIP
Molnen är så temporära, himlen evig.

Minns du Lyckselekvartetten med sången:
"Nu ser jag himlen"?

"Nu ser jag himlen
vilken härlig syn
Himlen
snart så brister skyn
och det ger mig
lust att komma dit
Himlen är härlig
Himlen är evig
Tänk, att den är verklighet!"
2009-12-23

  Eva Helene VIP
Berättar om tillit och tacksamhet. Fint!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP