Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mötte min far idag

han glänste och sa
vi satt i bilen;
sverige är en guldgrova

det lät som om han sa så,


varför du inte börja gräva?


tyst som en hund satt jag stilla
och kände mig ändå lugn

hur kunde jag annat
som jag hade bäddat mig under saknad




Fri vers av ffredfr
Läst 181 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-28 05:31



Bookmark and Share


    h enaliM
det här skulle ha blivit en fin film.
2010-01-24
  > Nästa text
< Föregående

ffredfr