Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mmmh poeter


Medlem





Jag sa åt min


polare att ta


bort kontot


på spraydate


och bli medlem


här istället


han bara garva


så jävla


typiskt han


att bara skämta


bort allt




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 393 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2009-12-23 13:21



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Bra försök,

vem kan motstå en flörtande poet?
2010-01-06

    Herr Ångest
Bra tips.. synd för honom att han inte nappade bara. :)
2010-01-04

  *Camilla*
Det är här man hittar personer som är äkta
som skriver fyllt med känslor
som läcker personlighet i sina rader
Sån är i varje fall jag
och jag har hittat så många sådana som visar upp
vem man är
Om man bara tar sig tid att läsa
så känner man redan varandra på helt nya plan.

-Camilla
2009-12-28

    Tea Alex
Hm menar du att det är mkt flört här?!?! Eller menar du att han ska göra nåt annat är dejta hela helgerna? *skratt*
2009-12-27

  Roula O
hehehehehe...god jul!
2009-12-25

  sulimaa
Hhahahahah jaa du ...vem vet liksom :D
2009-12-23

    C3H5(NO3)3
hade säkert kunnat funka faktiskt...
2009-12-23

  Uppfångad
Haha
Smart!
I all osmarthet XD
2009-12-23

  inutimonster
hahaha!
2009-12-23
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite