Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar kring en ensam jul.


Förtjänar jag en ärlig chans?

Jag har sett fram emot denna jul.
I år skulle jag visa henne,
att jag har förändrats.

Jag har sett fram emot denna natten.
I natt skulle jag visa henne,
att mycket har förändrats.

Jag har sett fram emot morgonen.
Då skulle jag visa henne,
att vardagen kan förändras.

Jag har sett fram emot framtiden,
För i framtiden skulle jag visa henne,
att min förändring...

...är den jag egentligen är.

Det är inte första gången jag försökt förändras.
Men det är första gången jag vet att jag lyckats.

Förtjänar jag en ärlig chans?
Jag vet att hon gör det.




Fri vers av Drosophila melongaster
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-24 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drosophila melongaster