Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åk för fan!

Imorgon åker jag till Köpenhamn,
och sover på hotell,
ska ligga i en horas varma famn,
och snusa så snäll.

Dan därpå sitter jag på ett flyg,
det blir Bali nästa,
Ska småsupa lite grann i smyg,
å dricka det mesta.

Väl framme är jag riktigt full,
å trampa sand,
ska ragga upp ett riktigt knull,
på balis vita strand.

Men nu kan jag inte skriva mer,
det är dags att packa,
resfebern åt mig hånfullt ler,
nu får jag sluta snacka.

Ha en trevlig nyår alla ni här hemma,
jag ska ha det varmt och gott,
men det e ju en annan femma,
oj, se vad havet skimrar blått!






Fri vers av Drosophila melongaster
Läst 447 gånger
Publicerad 2006-12-28 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Drosophila melongaster