Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den riktiga julen

jag sätter mig ner

känner hur mina ögon sakta

öppnar sig

hur livet kommer tillbaka

alla känslor sveper mig

jag andas in

tar ett djupt andetag

jag ser nu klart

en doft av skog

en dos av glädje

ljud

ljud av folk som pratar

de är familjen som är samlad

dagen går

stämningen radikalt förändras

en dos av stress

skrammel i köket

det blir

tyst

tv:n slås på

Kalle anka kommer

sen en timme av lugn

lugnet smittar alla

det sitter kvar

kvällen går

tomten kommer

fullare och fullare blir pappan

utmattad med ett leende sommar jag

för denna dagen är nu slut.







Fri vers av Fex
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-24 05:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fex