Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag sitter här vid datorn och tänker på det ja gjort idag inte mycket nästan inget alls faktiskt men endå är jag nöjd och ovanligt harmonisk.


Känslor till text.

Lite eller mycket:

Ett ord, är det lite eller mycket?
En upptäckt är det lite eller mycket?

Det kan vi inte säga...
om vi inte vet vad ordet/upptäckten är.....
så tänk nu själv hur sjukt det är i vår värld.
vi tar matriella sakers värde före vårt eget.
Vi sätter barn i arbete.
vi skapar en värd av caos.
Bara för....
Den där saken, jag bara... fick lov att köpa.

Om vi sätter en spegel framför vår hjärna.
så skulle de varit en perfekt värld,
Alla skulle varit nöjd me det man har.
Man skulle brytt sig om alla inte bara dom man känner.
Man skulle inte tänkt:
"- ä, fan miljön skiter jag i, kommer ändå aldrig bli nån skillnad för mig."
Man skulle inte varit stressad.
Men framförallt man skulle varit G L A D.









Fri vers av Fex
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-02-10 19:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fex