Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Livet är som ett garnnystan.

Sakta börjar ett mönster skapas,
olika former olika skepnader.
Men efter ett tag är garnnystan slut.




Fri vers av Fex
Läst 287 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-03-20 15:49



Bookmark and Share


  Maria T
En mycket vacker bild av ett liv.
Hoppas nystanet är jättestort.
2008-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Fex